Sauna Reserveren

Beste klanten, na een periode van bijna 2 jaar zijn wij genoodzaakt onze privé sauna te sluiten. Wij hebben ons altijd ingezet om onze klanten gelukkig te maken maar de invloed op onze privé sfeer is helaas te groot. Hierdoor gaan wij voor onbepaalde tijd de privé sauna sluiten. Wij hopen op uw begrip. Klanten die nog in het bezit zijn van een cadeaubon hebben nog twee weken de kans deze te consumeren in de privé sauna of het instituut. Indien dit je niet lukt storten we jou cadeaubon graag terug op jou rekening. Vul hiervoor onderstaand invulformulier in.

Je lekker laten verwennen, genieten van de rust? Onze sauna reserveren is een absolute must! Wees er snel bij, want onze klanten zijn echte “last minute artiesten” 😉

PS: Voor massages en overnachtingen vragen wij u vriendelijk ons even te contacteren.

U kan via de groene knop een moment of een arrangement naar keuze in ons systeem reserveren of u kan ingaan op één van de onderstaande voorgetelde slots.
Online Sauna Reserveren

Relaxy.be

 

Online Sauna Reserveren

Tijd voor ontspanning? Bij Zenna Wellness komt u gewoon genieten.

Wordt helemaal Zen in onze rustig gelegen privé sauna, voorzien van een prachtige hammam met kleuren- en aromatherapie, een infraroodhoek, een douche en relaxruimte.

Bij zonnig weer is het bij Zenna Wellness absoluut de moeite en ideaal om voluit van de zon te genieten, in de lounge of languit op de ligstoelen, in alle rust, privacy en met (jouw) rustig muziek op de achtergrond.

Bij kouder- en regenweer kunt u uzelf opwarmen in onze overdekte jacuzzi, onze Finse sauna met sterrenhemel of in het verwarmde buitenzwembad (32°C).

Met de buitendouche spoelt u alle stress en zorgen zo weer van u af.

Eens het donker wordt is het romantiek troef,  en zeker bij een “romantisch genieten arrangement”.

Verder is uw bezoek prima te combineren met één van de verschillende arrangementen, (duo) massages of verzorgingen, met een klein hapje en een tapje, en met de goede zorgen van ons Beauty Team.

Zenna Wellness is een echte aanrader, zowel voor partners, voor het gezin of voor vrienden en vriendinnen.

Bij ons komt u om te ontspannen, wees daar maar zeker van!

Meer info vind u op volgende pagina’s: ArrangementenMassagesTarieven

Wij maken mensen gelukkig!

Wij maken mensen gelukkig!

%d bloggers liken dit: