Massages

Beste klanten, na een periode van bijna 2 jaar zijn wij genoodzaakt onze privé sauna te sluiten. Wij hebben ons altijd ingezet om onze klanten gelukkig te maken maar de invloed op onze privé sfeer is helaas te groot. Hierdoor gaan wij voor onbepaalde tijd de privé sauna sluiten. Wij hopen op uw begrip. Klanten die nog in het bezit zijn van een cadeaubon hebben nog twee weken de kans deze te consumeren in de privé sauna of het instituut. Indien dit je niet lukt storten we jou cadeaubon graag terug op jou rekening. Vul hiervoor onderstaand invulformulier in.

Voor rustgevende massages en/of verzorgingen kunt u steeds bij Zenna Wellness terecht. Zelfs verzorgingen of massages, gelijktijdig voor twee personen (duo), zijn bij ons mogelijk.

Bijzonderheden

Wanneer uw massage of verzorging is gecombineerd aan onze privé sauna (niet verplicht) zal de tijd van de behandeling nooit in de tijd van uw sauna gerekend worden.

Bv: 3 uur sauna en een massage van 1 uur, is dus een bezoek van 4 uur.

In combinatie met uw een bezoek in onze sauna zal de behandeling bij voorkeur aan het einde plaatsvinden. Zo gaat het weldadig effect van de oliën, crèmes of balsems zeker niet verloren.

Een Ontspanningsmassage of een Dieptemassage?

Bij de massage kan men een zalige zachte behandeling kiezen, deze zorgt vooral voor een heerlijk ontspannen gevoel en doet u (bijna) wegdromen bij een rustig muziekje. U zal zich totaal ontspannen voelen en uw batterijtjes zullen volledig worden opgeladen.

Een tweede optie is een dieptemassage, waarbij harder gewerkt wordt naar het verkrijgen van een betere bloeddoorstroming en vocht drainage, en het wegwerken van kleine zuurophopingen (vaak de knobbeltjes op de rug). Deze zal u iets meer wakker houden maar garandeert u een bijzonder opgehemeld gevoel bij het buitengaan.

Gelieve bij aanvang van uw massage te vermelden welke uw voorkeur zal genieten.

duo massage zenna wellness

Tijdens de behandelingen mag u altijd zachtjes bijsturen.

Prijzen?

Gewone Massages

1 persoon duomassage tijdsduur
 Massage 90 minuten 90 180 90 min
 Massage 75 minuten 75 150 75 min
 Massage 60 minuten 60 120 60 min
 Massage 45 minuten 45 90 45 min
 Massage 30 minuten 30 60 30 min

 

Speciale Verzorgingen

1 persoon duoverzorging tijdsduur
 Tribal (peeling, pakking, massage) 75 150 75 min
 Cosmetische Cocktail (peeling, massage) 65 130 60 min
 Piña-Colada (peeling, massage kaars) 65 130 60 min
 Chaï-Latté (peeling, massagecrème) 65 130 60 min
 Gommage D’Afrique (peeling, karitéboter pakking) 40 80 40 min
 Peeling Rug en Massage 45 90 45 min

Online Reserveren

Welke Massage?

Een massage kan de meest gespannen spieren en geest tot rust brengen. Dit heeft niet alleen te maken met de magische handen van de masseur, maar al dat geknijp en gekneed van je rug, benen of schouders steunt ook op eeuwenoude filosofieën en doordachte technieken die kunnen verschillen van cultuur tot cultuur.

Bij Zenna Wellness kan men terecht voor de typische westerse massage.

De Westerse massagetechnieken kennen een minder lange geschiedenis dan deze uit het Oosten. Hoewel er onenigheid bestaat over de oorsprong van de Westerse massagetechnieken, worden deze meestal onder de noemer ‘Zweedse massage’ geplaatst.

Alle soorten massages zijn uiteindelijk gericht op het stimuleren van de bloedsomloop, afvoer van afvalstoffen en ontspannen van het lichaam. Het grootste verschil ligt dus in de technieken die gebruikt worden om dit te bereiken. Een Westerse massage wordt gezien als een klassieke massage waarbij men vooral gebruikt maakt van technieken als strijken en kneden.

Eén ding staat echter vast: een massage bij Zenna Wellness zal je als herboren doen voelen.

Hoe gaat het in zijn werkt?

Bij aankomst zullen jullie begeleid worden naar de massagetafels. U krijgt de tijd om uzelf te ontkleden en plaats te nemen onder het laken op de massagetafel. Alles gebeurt discreet, zo wordt telkens alleen dat deel vrijgemaakt waarop de masseur zich concentreert, zo krijgt uw lichaam niet de kans om af te koelen. De dames worden gevraagd hun beha of bustier uit te doen, er wordt een klein handdoekje voorzien om discretie ten allen tijden te kunnen garanderen. Slips of onderbroekjes mogen in principe aan blijven.

Massages en Duo massages

Wenst u te reserveren dan kan dat via deze link.

Wij maken mensen gelukkig!

Wij maken mensen gelukkig!

%d bloggers liken dit: