Geplaatst op

Laserontharing

Nieuw in ons instituut –> Laserontharing!

Vanaf heden kunnen jullie bij ons ook terecht voor een permanente ontharingsoplossing via Laserontharing.

De eerstvolgende sessies zijn:

 • maandag 29 Augustus in de voormiddag
 • nog te bepalen…

In een notendop:

 • U maakt een afspraak via https://www.emedlaser.com/contact/ voor een eerstvolgende sessie in ons instituut.
 • U bent 10 minuten voor uw afspraak ter plaatse bij Zenna Wellness
 • U volgt alle instructie betreft voor en nabehandeling die u hier kan vinden
 • U stelt al uw vragen aan de specialiste ter plaatse of aan Esthetiek Evy.
 • U gaat buiten als een tevreden klant 🙂
 • En vooral… U vergeet niet te genieten van de introductie / zomeractie https://www.emedlaser.com/actie/
 • Eerstvolgende sessie ???

Permanente ontharing kan aan deze prijzen. (3 sessies noodzakelijk) (Dit kan mogelijk moeten worden aangevuld met een onderhoudssessie, de redenen kan u uitvoerig lezen via de uitgebreide pagina over laserontharing.

Meer info?

Lees HIER meer over onderstaande onderwerpen.

 • Hoe gaan we te werk?
 • Wanneer zijn de volgende ingeplande laser sessies?
 • Introductieactie!
 • Waarom E-med Laserontharing?
 • Werkingsprincipe
 • Wat zijn de voordelen?
 • Wordt door de meeste klanten als minder pijnlijk ervaren dan de meeste andere ontharingsmethoden?
 • Wordt uitgevoerd door gediplomeerde verpleegkundigen die deskundig advies verlenen
 • Behandelt alle zones, voor vrouwen én mannen?
 • Wat zijn de prijzen?
 • Voert uw behandelingen comfortabel en snel uit
 • Innoveert en onderzoekt continu: steeds de nieuwste apparatuur
 • Veel gestelde vragen
 1. Belangrijke resultaat gebonden informatie: hoe groeit haar?
 2. Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
 3. Wat is Hirsutisme?
 4. Wat is de juiste voor- en nabehandeling?
 5. Hoe verloopt een E-med Laserbehandeling?
 • Enkele afspraken
Geplaatst op

Esthetiek Evy ontvangt ’Sugar Achievement Award’!

Esthetiek Evy ontvangt Sugar Achievement Award

27 April 2021

Evy Caes (31), zaakvoerder van “Zenna Wellness” en al 15 jaar bekend als “Esthetiek Evy”, mocht een “Sugar Achievement Award” ontvangen, en ze is hier apetrots op! Deze Award was enkel weggelegd voor de 25 best presterende Instituten van België en uitgereikt door de toonaangevende verdeler van suikerontharings-producten RoyxPro uit Westerlo.

Ontharen met suiker bied mits goede expertise en veel oefening vele belangrijke voordelen. Zo is het minder pijnlijk, verminderd het ingegroeide haartjes en is het zachter voor de huid omdat men het aanbrengt op lichaamstemperatuur. Het is een volledig natuurlijk product, de suiker is zelfs eetbaar!

Esthetiek Evy werkt al meerdere jaren met suiker, ze werkt hier graag mee en de feedback van de klanten is ronduit lovend. Suikerontharing gaf haar instituut dan ook een mooie groei en een geheel nieuw cliënteel. Ze is hiervoor gekend in regio Heist-op-den-berg en ver daarbuiten.

“Nu de zomer in aantocht is willen vele vrouwen terug Shinen en zullen er drukke dagen volgen, maar dat heb ik er zeker voor over! “ Zegt Esthetiek Evy. Online reserveren is een must, want de dagen zitten nu al aardig vol. Na de woelige periodes van sluiten en weer openen, heeft ze eens te meer beseft, wat haar klanten voor haar betekenen. Je kan je intussen wel bezighouden met je webshop, Instagram en facebook, maar dit is uiteindelijk niet waar het om draait.

Zorgen voor dat “me-time” momentje van mijn klanten is het liefste wat ik doe, een leuke babbel, een huiselijke sfeer, nieuwe nageltjes en een gelaatsbehandeling, of je nu komt voor het totaalpakketje of het epileren van je wenkbrauwen, iedereen is welkom bij Esthetiek Evy!

Om te volgen of te contacteren:
https://www.facebook.com/EsthetiekEvy
https://www.instagram.com/esthetiekevy/

Geplaatst op

Workshop Make-Up / De allereerste!

Workshop Make-up

Vandaag gaat Zenna Wellness van start met haar workshops Make-up!

Met veel plezier ging Zenna Wellness vandaag van start met hun fonkelnieuwe workshop Make-up.

Gezellig, leerzaam, plezierig en enorm interessant. Tips en tricks, een professionele uitleg, een kleuradvies en gezellig moment met vriendinnen.

Schrijf je snel in met een aantal vriendinnen en ontdek wat je altijd al moest weten, en hoe gemakkelijk het is!

Hoe gaat het in zijn werk? Eerst een beetje productadvies waarbij het gebruik en de methode van aanbrengen sterk aan bod komen, daarna een “hands-on” sessie op jezelf, en een ingevulde face-chart om nooit meer te vergeten hoe je te werk gaat om te schitteren en te stralen!

Meer info vind je op onze Make-up pagina.

Inschrijven voor onze fantastische work-shop kan ook via onze Make-up pagina.

Op zoek naar een leuke activiteit met vriendinnen? Een vrijgezellen-party, een verjaardagsfeestje, een maandelijkse date met je “best-freinds” of gewoon zomaar, schrijf je nu in, de sessies zijn beperkt!

Wij maken mensen gelukkig!

Wij maken mensen gelukkig!

 

 

Geplaatst op

Nagellakken beoordelen met schoonheidsspecialiste Evy Caes

Evy Caes beoordeelt nagellakken

Trots zijn wij bij Zenna Wellness! Wij beoordeelden 10 rode nagellakken…

Op zaterdag 23 Juli 2016 stond er een heus artikel over rode nagellakken in de krant “Het Laatste Nieuws”. Met dank aan Evy Caes, onze schoonheidsspecialiste en specialiste in nagellak van dienst!

Nagellak beoordelen met Evy Caes

Bekijk het volledige artikel hier

Of lees het volledige hier onder:

Een nagellak is een nagellak, zou je denken.

Of hij nu twee euro kost of twintig, de lak kleurt je nagels. Maar zo eenvoudig is het niet. De perfecte nagellak kleurt niet alleen mooi, maar moet ook makkelijk aan te brengen zijn, snel drogen, een mooie dekking geven en lang blijven. Je zou denken dat de ingrediënten die hiervoor zorgen ook voor het prijsverschil zorgen, maar dat is helaas niet zo. Volgens Jan Briat, chemicus in de cosmetische en detergenten industrie, spelen er verschillende factoren een rol. “De basisingrediënten zijn voor alle nagellakken hetzelfde”, aldus Briat. “Alle nagellakken bestaan uit solvent oplossende middelen (zorgen ervoor dat nagellak makkelijk uitsmeert en vervolgens uithard), polymeren (zorgen voor de dekking), plasticisers (zorgen voor houdbaarheid) en pigmenten (zorgen voor de kleur). Op de ingrediëntenlijsten van nagellakken zal je dan ook deze ingrediënten in hun chemische benamingen terugvinden. Maar wat je niet op basis van de ingrediënten kan terugvinden is de kwaliteit én de hoeveelheid. En dat kan al voor een prijs- en kwaliteitsverschil zorgen. Maar nu ook weer niet voor een prijsverschil van twintig euro, hooguit enkele centjes. Je kan nagellak perfect vergelijken met verf: ook daar zegt de prijs niets over de kwaliteit, en omgekeerd.”

Maar wat voor zin heeft het dan om twintig euro meer te betalen voor een potje nagellak?

“Als consument betaal je vooral voor het imago, marketing, research, technologie en knowhow”, gaat Briat verder. “Merken die steevast als eerste met een nieuwe kleur, samenstelling, pigment of ingrediënt op de markt komen (zoals bijv. Chanel, Faby, L’Oréal) kunnen een hogere prijs vragen. De consument is bereid om hiervoor meer te betalen. Innovatie heeft nu eenmaal zijn prijs. Of die innovaties nu al dan niet een meerwaarde betekenen voor het product, blijft in het midden. Sommige merken kunnen bijvoorbeeld claimen dat hun nagellak vitamines bevatten of speciale oliën, doorgaans betekent dit weinig voor de kwaliteit van het product maar jaagt het wel de prijs de hoogte in. Wie waar voor zijn geld wil, koopt eigenlijk best een huismerk nagellak (bijv. huismerk Lidl, Ici Paris XL, Rituals). Deze nagellakken zijn qua prijs/kwaliteit doorgaans een goede keuze. De prijzen van huismerken liggen aanzienlijk lager omdat het producten zijn die samengesteld zijn op basis van degelijke, gekende formules. Wil je echter de allernieuwste kleur, formule of een speciale extra zoals vitamines dan zal je een duurder product moeten kopen.”

Dat je de beste prijs/kwaliteit bij huismerken nagellak vindt, daar is schoonheidsspecialiste Evy Caes van Zenna Wellness het niet meteen mee eens.

“Wat ook een rol speelt of een nagellak nu voor jou een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft, is wat jouw verwachtingen zijn van een product. Misschien is gebruiksgemak of een snelle droogtijd wel belangrijker en betaal je daar graag enkele euro’s meer voor om geklungel te vermijden. Een nagellak van twee euro zal je nagels misschien net zo’n mooie kleur geven als een zelfde kleur lak van twintig euro. Maar misschien duurt het aanbrengen langer of is de lak minder lang houdbaar. En is het dan nog wel waard dat je een goedkoop product hebt gebruikt?” Maar ook dit kan meteen genuanceerd worden. “Het is nu ook weer niet hoe duurder een product hoe makkelijker te gebruiken etc.”, gaat Caes verder. “Toch kan je in één opslag al zien of je nu een goede of minder goede nagellak hebt. De borstel en de druppel nagellak die er aanhangt als je een flesje voor het eerst opendoet, zijn goede indicators om je wegwijs te maken om een goed product uit te kiezen. Een goede borstel is compact (de haartjes staan dicht bij elkaar), heeft recht afgesneden haartjes en is niet te breed. Uitspringende haartjes of te brede borstel maken het lakken van je nagels moeilijker en je hebt meer kans op lakfouten. De structuur van de druppel zegt dan weer iets over de kwaliteit van de lak: best is de druppel helder van kleur, niet waterachtig en ook weer niet te zwaar zodat hij makkelijk en streepvrij uitsmeert en toch voldoende dekt.”

Is nagellak zonder toxische stoffen een betere keuze?

Als je verschillende nagellakken vergelijkt, valt het op dat de ene vermeldt ‘Big Free 3’ (vrij van schadelijke stoffen tolueen, formaldehyde en dibutylfalaat) te zijn, terwijl de andere daar helemaal geen melding over maakt. Iets om je zorgen over te maken of niet? “Nagellak is en blijft een chemisch product”, aldus Briat. “En ja, dat betekent dat er toxische stoffen in kunnen verwerkt zijn. Panikeren hoeft nu zeker niet, want deze stoffen vind je in heel veel producten terug tot zelfs in medicijnen en speelgoed. Zolang je een bepaalde hoeveelheid niet overschrijdt, kunnen deze toxische stoffen geen kwaad. Als nagellakken meegeven dat ze ‘Big Free 3’ zijn,  zal dat zo zijn. Maar dat betekent niet dat nagellakken die dit niet claimen meer giftig zouden zijn. Op dit moment is het niet wettelijk verplicht om deze drie toxische stoffen uit nagellak te bannen, maar staan er wel heel wat restricties op: zo moeten ze oa. verplicht vermeld worden als ze in een product aanwezig zijn én mag er absoluut niet meer dan 5% van gebruikt worden. Ondertussen hebben heel wat labels hun formules hieraan aangepast, de kans is dus klein dat je deze giftige stoffen nog in een nagellak zal vinden. Maar zeggen dat een nagellak helemaal vrij is van toxische stoffen, kan niet.”

 

Nagellaktest

Schoonheidsspecialiste Evy Caes beoordeelde de volgende 10 rode nagellakken op aanbreng gemak, dekking, droogtijd en houdbaarheid.

 

Hand links (van pink naar duim)

– T.LeClerc 06 Rouge Théophile (€ 16 bij de apotheek)

* Aanbreng gemak: Deze nagellak heeft een dunne borstel waardoor je de lak op een precieze manier kan aanbrengen.

* Dekking: Twee lagen zijn noodzakelijk om een mooie dekking te bekomen.

* Droogtijd: De nagellak is binnen de minuut droog.

* Houdbaarheid: Houdt drie dagen perfect, daarna begint hij lichtjes af te schilferen op de nageltop.

 

– Yves Rocher 41 Garance (€ 5,90)

* Aanbreng gemak: Brede borstel die de nagellak meteen goed uitsmeert.

* Dekking: Eén laag dekt al redelijk goed.

* Droogtijd: Langer dan een minuut nodig om te drogen.

* Houdbaarheid: Na twee dagen begint de nageltip lichtjes af te schilferen.

 

– & Other Stories 501 Luxeine Red (€ 7)

* Aanbreng gemak: Middelgrote borstel met mooi recht afgesneden haren waardoor de nagellak makkelijk uit te smeren is, maar wel bij de eerste laag een streperig resultaat geeft.

* Dekking: Met twee lagen is het streperig resultaat niet meer zichtbaar, maar drie lagen zijn een must om volledige dekking te bekomen.

* Droogtijd: De nagellak is binnen de dertig seconden droog.

* Houdbaarheid: Na drie dagen begint de nageltip lichtjes af te schilferen.

 

– The Body Shop 130 Red My Mind (€ 6)

* Aanbreng gemak: Middelgrote borstel waarmee je de nagel gemakkelijk van kleur voorziet.

* Dekking: Een transparante dekking waardoor minstens drie lagen nodig zijn om tot een mooi kleurresultaat te komen.

* Droogtijd: De nagellak is binnen de dertig seconden droog.

* Houdbaarheid: Begint na drie dagen af te schilferen.

 

– Chanel 475 Dragon (€ 22,50 bij de parfumerie)

* Aanbreng gemak: Middelgrote borstel die de lak in één laag mooi uitsmeert.

* Dekking: Eén laag zorgt meteen voor een perfecte dekking.

* Droogtijd: Onmiddellijk droog.

* Houdbaarheid: Na twee dagen begint de nagellak af te schilferen.

 

 

Hand rechts (van pink naar duim)

– Maybelline Super Stay 7 Days 493 Blood Orange (€ 8,99 bij de drogisterij en supermarkt)

* Aanbreng gemak: Brede borstel die de nagellak met één borstelstreek over de volledige nagel verdeelt. De lange, smalle dop ligt makkelijk in de hand om de nagellak snel aan te brengen.

* Dekking: Drie lagen zijn nodig om een perfecte dekking te bekomen.

* Droogtijd: Langer dan een minuut.

* Houdbaarheid: De nagellak houdt perfect vijf dagen.

 

– Cien 14 Red Carpet (€ 1,99 bij Lidl)

* Aanbreng gemak: Middelgrote borstel met uitspringende haartjes waardoor het moeilijker is om de nagellak zonder morsen aan te brengen. De kleur veegt niet goed uit waardoor je een streperig effect bekomt na de eerste laag.

* Dekking: Twee lagen zijn voldoende om een egale dekking te bekomen.

* Droogtijd: Enkele minuten droogtijd nodig.

* Houdbaarheid: De nagellak houdt perfect zeven dagen.

 

– Rituals Ruby Red (€ 5)

* Aanbreng gemak: Een fijne borstel waarmee de nagellak makkelijk egaal uitgesmeerd kan worden.

* Dekking: Twee lagen zijn voldoende.

* Droogtijd: Binnen de minuut droog.

* Houdbaarheid: Na drie dagen begint de bovenkant af te schilferen.

 

– Only You 201 Diabolique (€ 4,95 bij Ici Paris XL)

* Aanbreng gemak: Een brede, dikke borstel die de nagellak meteen over de hele nagel verdeelt. De nagellak heeft een dikke structuur die makkelijk uitsmeert.

* Dekking: Eén laag geeft net niet voldoende dekking, met twee lagen een perfecte dekking.

* Droogtijd: Enkele minuten droogtijd nodig.

* Houdbaarheid: Houdt drie dagen.

 

– Faby 401 Do You Think I’m Sexy? (€ 13)

* Aanbreng gemak: Middelgrote borstel waarop de juiste hoeveelheid nagellak kan om uit te smeren. De lange dop ligt goed in de hand.

* Dekking: Met twee lagen een perfecte dekking.

* Droogtijd: Binnen de minuut droog.

* Houdbaarheid: Houdt zeven dagen perfect.

 

*Droogtijd: na één laag nagellak

*Houdbaarheid: op basecoat met twee lagen gekleurde lak

 

Samenvatting:

– Langste houdbaarheid: Faby en Cien (Lidl)

– Snelste droogtijd: Chanel

– Beste borstel: T.LeClerc

– Langste droogtijd: Only You en Cien (Lidl)

– Slechtste borstel: Cien (Lidl)

– Minst lange houdbaarheid: Chanel en Yves Rocher

– Beste dekking: Chanel

– Slechtste dekking: Maybelline en Yves Rocher

 

Zo breng je nagellak perfect aan

“Niet alleen welke nagellak je uitkiest, maar ook je hem aanbrengt is belangrijk om een optimaal resultaat te bekomen”, zegt schoonheidsspecialiste Evy Caes. “Eerst en vooral is het belangrijk dat je nagels proper zijn en de nagelriemen goed verzorgd zijn. Nagelriemen duw je voor het lakken terug met een bokkenpootje. Vervolgens breng je een basecoat aan: dit vooral om het nagelbed te beschermen tegen verkleuringen, maar het helpt ook om de nagellak beter te doen hechten. Daarna breng je twee keer een laag gekleurde lak aan. Belangrijk hierbij is dat je de tweede laag pas aanbrengt als de eerste droog is. De nagellak breng je aan in drie stappen: eerst zet je een streep in het midden, daarna eentje links en dan rechts. Zelf tip ik de lak altijd eerst even snel af aan  de nageltop in het midden en smeer dan verder uit. Dit is een kleine, extra versteviging. Na het aanbrengen van de kleur kan je nog afwerken met een topcoat: dit zorgt vooral voor extra glans en langere houdbaarheid. Lak je je nagels volgens de regels van de kunst, dan ben je minstens een halfuur bezig.”

Geplaatst op

Suikerontharing kennismakingsdag

suikerontharing kennismaking

Maak je klaar voor de eerste zonnestralen en laat je overtuigen door onze nieuwe suikerontharing.

Wij zijn ervan overtuigd dat u hierover zeer tevreden zal zijn.

Onze klanten die één na één een nieuwe afspraak hebben vastgelegd, zijn hiervan het overtuigend bewijs.

Kom donderdag 31 maart kennismaken met onze suikerontharing en ontvang enkel die dag 25% korting op uw ontharing!

25 procent op suikerontharing

 

 

 

 

 

 

Meer info

 

Geplaatst op

5 Sterren Recensies

5 sterren recensies

De hoofddoelstelling van Zenna Wellness is het voorzien van een 5 sterren beleving aan al onze klanten.

Onze focus ligt vooral bij hygiëne, vriendelijkheid, service en flexibiliteit, bieden wat we beweren en de kwaliteit van onze behandelingen aan betaalbare prijzen. Wij doen dan ook ons uiterste best om dit te realiseren.

Graag vragen wij aan al onze klanten een recensie, deze kunt u achterlaten op een medium naar uw keuze:

Facebook – Relaxy – Last Minute Sauna

Wij stellen de mening van onze klanten enorm op prijs!

meer lezen…

Geplaatst op

Ontdek onze Valentijns Arrangementen

valentijns hartje

Beste klanten, daar wij de romantiek hoog in het vaandel dragen wensen wij jullie de keuze te laten uit enkele specifieke Valentijns Arrangementen.

Valentijnsdag sauna arrangement

Voor de gelegenheid voorzien wij exclusieve Valentijns geschenk bons om zo uw partner alvast te kunnen verrassen.

Bestand 10-01-16 16 17 41

Valentine by night (overnachting): (€300)

Valentijns Breakfast: (€195)

Valentijns genieten: (€170)

Ontdek er alles over op deze pagina!

Geplaatst op

Het effect van sauna op je gezondheid

gezonde sauna
Sauna

Dat een saunabezoek een positief effect heeft op je lichaam en je gezondheid is al lang geen geheim meer. Reeds in de Middeleeuwen werd de sauna gezien als een belangrijke reiniging van het lichaam. Het is heerlijk om tot rust te komen en jezelf, bijvoorbeeld in de winter, op te warmen.

In de sauna wordt de lichaamstemperatuur verhoogd tot een soort van kunstmatige koorts van 39°C. Hierbij zweet het lichaam met het doel warmte te laten verdwijnen; dit proces heeft veel positieve gevolgen voor het lichaam.

 • De sauna zorgt voor een beter afweersysteem, er worden meer witte bloedcellen aangemaakt waardoor het lichaam beter bestand is tegen ziektekiemen. Bij een verhoging van de lichaamstemperatuur worden, net als bij een echte koorts de ziektekiemen bestreden.
 • Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de sauna weldadig is voor de luchtwegen. Het aantal aanvallen bij astmapatiënten neemt af.
 • De sauna vertraagt de veroudering van de huid. Omdat de bloedvaten wijder en flexibeler worden, gaat er meer bloed naar de huid. Zo krijgt de huid meer voedingsstoffen. Ook de poriën gaan meer openstaan in de sauna. Door het zweten wordt de huid diep gereinigd.
 • Spieren ontspannen als na de sauna een koud bad volgt: verlaging van de bloeddruk en verbetering van de bloedcirculatie zijn slechts 2 van de vele voordelen voor het lichaam.
 • Een kwartiertje in de sauna is de manier bij uitstek om te ontstressen en te relaxen. In de sauna kan je tot jezelf komen en even ontsnappen aan de drukte
 • Saunagebruik zorgt voor een diepere slaap door het vrijkomen van endorfines.
 • De sauna maakt je slim! Naast de neurotransmitters adrenaline en noradrenaline zorgt de sauna ervoor dat ook acetylcholine vrijkomt. Hierdoor wordt de informatiestroom tussen de zenuwcellen in je hersenen verbetert. Je geheugen wordt beter en je denkt sneller. Uiteraard zijn deze positieve effecten het grootst als je regelmatig een sauna neemt.

(PS: de illustratie bovenaan is niet overeenkomstig met de Finse sauna van Zenna Wellness, doch zeer gelijkaardig.)

Geplaatst op

Het welzijn van de klanten staat centraal

Evy en Christophe, de nieuwe uitbaters van Zenna Wellness

rondom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het welzijn van de klanten staat centraal

Zenna Wellness / Schoonheidsinstituut Esthetiek Evy

Waarvoor kan men bij U terecht?

Bij ons kan men zich van kop tot teen laten verwennen. In het schoonheidsinstituut hebben wij een uitgebreid aanbod op het vlak van lichaams- en gelaatsverzorging, van massages tot pedicure en manicure, van kunstnagels tot ontharingen. Daarnaast kan men ook volop genieten in ons wellnesscentrum. Men kan er gebruik maken van een Finse sauna met sterren hemel, een overdekte jacuzzi, een verwarmd buitenzwembad, een hammam met kleuren- en aroma therapie en infraroodhoek. En dit alles op een rustige locatie.

Het welzijn van uw klanten staat bij u centraal. Hoe uit zich dat?

Onze klanten moeten zich bij ons op hun gemak voelen. Dat begint met een persoonlijk onthaal, waarbij we als gastheer en gastvrouw elkeen graag met open armen ontvangen. Onze wellnessarrangementen, zoals het ‘Zalig Ontbijten’ of ‘Heerlijk Relaxen’, waarbij een duomassage is inbegrepen, zijn met zorg uitgezocht. Alle behandelingen kunnen ook worden gecombineerd volgens de wensen van de klant, ideaal voor een leuke middag of avond onder vrienden.

U hebt een uniek arrangement, Romantic Sleep-over. Wat houdt dit in?

Hierbij heeft men de beschikking over de wellness-unit van 21 u tot de volgende middag om 12 u. Dit betekent dat men er kan overnachten en men ’s ochtends wordt verrast met een luxueus ontbijt. Ideaal voor een mini-vakantie.

 

Artikel 9 September 2015 Rondom Haacht / Heist op den Berg

Geplaatst op

Nieuwe 5 sterren recensie op Relaxy.be

5 sterren beoordeling

Vandaele Leen uit Kapellen
Gepost op dinsdag 11/08/2015

een last-minute waw-Erlebniss

Deze locatie is super en tof. Gastheer en gastvrouw wachten je letterlijk op aan de voordeur en verwelkomen je. Nergens beleefd tot nu toe !
Pluspunten

De locatie-uitbouw is geweldig.
Het privaat karakter is top !
De frigo is gevuld met allerlei lekkers 🙂
De ontvangst is gewoonweg zeer persoonlijk evenals het afscheid.
Een topadres waar ik graag terugkom.
Een topadres dat ik graag aanbeveel.
Hoeveel punten kun je hen geven ?

www.relaxy.be

 

Geplaatst op

Hebt u Schimmelnagels?

Veel mensen kampen met schimmelnagels of kalknagels. Er is nu een makkelijke oplossing…. PinPointe Laser!

PinPointe!

 

 

Kent u iemand of hebt u er zelf last van?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Meer info op : www.beautyhealthyfeet.be

Er zijn regelmatig dagen waarop er in ons instituut twee specialisten ter plaatse komen met een gespecialiseerd toestel en zo de hele dag onze klanten verder helpen.

Wenst u een afspraak, geef ons dan een seintje.

De behandeling kost u €40 per nagel, alle teenagels kan u tegen de verminderde prijs van €350 laten doen.

Normaal komt u met één sessie toe, maar de nabehandeling met bijvoorbeeld Daktarin, is wel zeker zo belangrijk!

 

PinPointe Laserbehandeling

In scherp contrast met de lange behandelingsperioden en het lage slagingspercentage van medicinale therapie, geeft lasertherapie zeer goede resultaten. De PinpointeTM is de pionier in het behandelen van schimmelnagels met laser en heeft de meeste ervaring wereldwijd. Meer dan 100.000 patiënten zijn succesvol met de PinpointeTM behandeld. De PinPointe Laser is tot op heden de enige laser met goedkeuring van de FDA op basis van uitstekende klinische resultaten.

De eenmalige behandeling van alle 10 nagels duurt ca. 30 – 45 minuten, is pijnloos, vereist geen verdoving en is succesvol in meer dan 75% van de gevallen.

Tijdens de behandeling gaat het laserlicht door de nagel zelf tot op het nagelbed en doodt de schimmel. Het gebruik van de laser heeft geen effect op de ontwikkeling van de nagel en tast de nagel, het nagelbed, matrix, nagelwand en de omgeving van de nagel niet aan.

 • 30 minuten behandeltijd
 • Pijnloze behandeling zonder verdoving
 • Snel en veilig
 • Geen orale medicatie nodig
 • Geen bijwerkingen
 • Amerikaanse FDA en de EU-goedkeuring voor de behandeling van schimmelnagel infecties
 • Uitstekend klinisch succes

Teennagels groeien met een snelheid van een millimeter per maand. Dit betekent uiteraard dat enige tijd nodig is voordat de volledige nagel er helemaal weer gezond uitziet.

De algemene voorbereiding voor de behandeling is als volgt:

Verwijdering van zoveel mogelijk van de aangetaste nagel. De nagel moet worden teruggebracht tot een minimale lengte en het oppervlak van de nagel zo veel mogelijk afgevijld. Dit wordt gedaan door een ervaren pedicure.

De PinPointe Laser behandeling wordt gevolgd door een behandeling met een antischimmelzalf (Terbinafine). Deze zalf moet tweemaal daags om de nagels en tussen de tenen gebruikt worden. Schoenen moeten ook dagelijks worden besproeid met een antimycotische spray.

Na de behandeling doe je propere sokken aan en de sokken dienen op minstens 60°C gewassen te worden.

Samengevat, PinPointe Laser-behandeling is een eenmalige, snelle, veilige en pijnloze methode voor de behandeling van schimmelnagels zonder bijwerkingen voor de patiënt.

 

Geplaatst op

4 en 5 juli is iedereen welkom voor de grote opening van Zenna Wellness !!!

Nieuw Zenna Wellness Visitekaartje

4 en 5 juli is iedereen welkom voor de grote opening van Zenna Wellness !!!

Zenna Wellness / Esthetiek Evy nodigt u uit voor haar openingsweekend.

Kom een kijkje nemen in onze nieuwe privé sauna en ons schoonheidsinstituut!

Kom samen genieten van een hapje en een tapje!

GRATIS Huidanalyse, Voedingsadvies en Springkasteel!

Goodie bag voor iedereen!

Zaterdag 4 en Zondag 5 Juli vanaf 13H

Trommelstraat 29A 2223 Schriek

0497/705.710

Wij verheugen ons op je komst!

Laat alvast via onze facebookpagina weten of u er ook bij wenst te zijn!

https://www.facebook.com/events/1621586638064039/