Geplaatst op

Esthetiek Evy ontvangt ’Sugar Achievement Award’!

Esthetiek Evy ontvangt Sugar Achievement Award

27 April 2021

Evy Caes (31), zaakvoerder van “Zenna Wellness” en al 15 jaar bekend als “Esthetiek Evy”, mocht een “Sugar Achievement Award” ontvangen, en ze is hier apetrots op! Deze Award was enkel weggelegd voor de 25 best presterende Instituten van België en uitgereikt door de toonaangevende verdeler van suikerontharings-producten RoyxPro uit Westerlo.

Ontharen met suiker bied mits goede expertise en veel oefening vele belangrijke voordelen. Zo is het minder pijnlijk, verminderd het ingegroeide haartjes en is het zachter voor de huid omdat men het aanbrengt op lichaamstemperatuur. Het is een volledig natuurlijk product, de suiker is zelfs eetbaar!

Esthetiek Evy werkt al meerdere jaren met suiker, ze werkt hier graag mee en de feedback van de klanten is ronduit lovend. Suikerontharing gaf haar instituut dan ook een mooie groei en een geheel nieuw cliënteel. Ze is hiervoor gekend in regio Heist-op-den-berg en ver daarbuiten.

“Nu de zomer in aantocht is willen vele vrouwen terug Shinen en zullen er drukke dagen volgen, maar dat heb ik er zeker voor over! “ Zegt Esthetiek Evy. Online reserveren is een must, want de dagen zitten nu al aardig vol. Na de woelige periodes van sluiten en weer openen, heeft ze eens te meer beseft, wat haar klanten voor haar betekenen. Je kan je intussen wel bezighouden met je webshop, Instagram en facebook, maar dit is uiteindelijk niet waar het om draait.

Zorgen voor dat “me-time” momentje van mijn klanten is het liefste wat ik doe, een leuke babbel, een huiselijke sfeer, nieuwe nageltjes en een gelaatsbehandeling, of je nu komt voor het totaalpakketje of het epileren van je wenkbrauwen, iedereen is welkom bij Esthetiek Evy!

Om te volgen of te contacteren:
https://www.facebook.com/EsthetiekEvy
https://www.instagram.com/esthetiekevy/