Het welzijn van de klanten staat centraal

Evy en Christophe, de nieuwe uitbaters van Zenna Wellness

rondom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het welzijn van de klanten staat centraal

Zenna Wellness / Schoonheidsinstituut Esthetiek Evy

Waarvoor kan men bij U terecht?

Bij ons kan men zich van kop tot teen laten verwennen. In het schoonheidsinstituut hebben wij een uitgebreid aanbod op het vlak van lichaams- en gelaatsverzorging, van massages tot pedicure en manicure, van kunstnagels tot ontharingen. Daarnaast kan men ook volop genieten in ons wellnesscentrum. Men kan er gebruik maken van een Finse sauna met sterren hemel, een overdekte jacuzzi, een verwarmd buitenzwembad, een hammam met kleuren- en aroma therapie en infraroodhoek. En dit alles op een rustige locatie.

Het welzijn van uw klanten staat bij u centraal. Hoe uit zich dat?

Onze klanten moeten zich bij ons op hun gemak voelen. Dat begint met een persoonlijk onthaal, waarbij we als gastheer en gastvrouw elkeen graag met open armen ontvangen. Onze wellnessarrangementen, zoals het ‘Zalig Ontbijten’ of ‘Heerlijk Relaxen’, waarbij een duomassage is inbegrepen, zijn met zorg uitgezocht. Alle behandelingen kunnen ook worden gecombineerd volgens de wensen van de klant, ideaal voor een leuke middag of avond onder vrienden.

U hebt een uniek arrangement, Romantic Sleep-over. Wat houdt dit in?

Hierbij heeft men de beschikking over de wellness-unit van 21 u tot de volgende middag om 12 u. Dit betekent dat men er kan overnachten en men ’s ochtends wordt verrast met een luxueus ontbijt. Ideaal voor een mini-vakantie.

 

Artikel 9 September 2015 Rondom Haacht / Heist op den Berg