Hebt u Schimmelnagels?

Veel mensen kampen met schimmelnagels of kalknagels. Er is nu een makkelijke oplossing…. PinPointe Laser!

PinPointe!

 

 

Kent u iemand of hebt u er zelf last van?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Meer info op : www.beautyhealthyfeet.be

Er zijn regelmatig dagen waarop er in ons instituut twee specialisten ter plaatse komen met een gespecialiseerd toestel en zo de hele dag onze klanten verder helpen.

Wenst u een afspraak, geef ons dan een seintje.

De behandeling kost u €40 per nagel, alle teenagels kan u tegen de verminderde prijs van €350 laten doen.

Normaal komt u met één sessie toe, maar de nabehandeling met bijvoorbeeld Daktarin, is wel zeker zo belangrijk!

 

PinPointe Laserbehandeling

In scherp contrast met de lange behandelingsperioden en het lage slagingspercentage van medicinale therapie, geeft lasertherapie zeer goede resultaten. De PinpointeTM is de pionier in het behandelen van schimmelnagels met laser en heeft de meeste ervaring wereldwijd. Meer dan 100.000 patiënten zijn succesvol met de PinpointeTM behandeld. De PinPointe Laser is tot op heden de enige laser met goedkeuring van de FDA op basis van uitstekende klinische resultaten.

De eenmalige behandeling van alle 10 nagels duurt ca. 30 – 45 minuten, is pijnloos, vereist geen verdoving en is succesvol in meer dan 75% van de gevallen.

Tijdens de behandeling gaat het laserlicht door de nagel zelf tot op het nagelbed en doodt de schimmel. Het gebruik van de laser heeft geen effect op de ontwikkeling van de nagel en tast de nagel, het nagelbed, matrix, nagelwand en de omgeving van de nagel niet aan.

  • 30 minuten behandeltijd
  • Pijnloze behandeling zonder verdoving
  • Snel en veilig
  • Geen orale medicatie nodig
  • Geen bijwerkingen
  • Amerikaanse FDA en de EU-goedkeuring voor de behandeling van schimmelnagel infecties
  • Uitstekend klinisch succes

Teennagels groeien met een snelheid van een millimeter per maand. Dit betekent uiteraard dat enige tijd nodig is voordat de volledige nagel er helemaal weer gezond uitziet.

De algemene voorbereiding voor de behandeling is als volgt:

Verwijdering van zoveel mogelijk van de aangetaste nagel. De nagel moet worden teruggebracht tot een minimale lengte en het oppervlak van de nagel zo veel mogelijk afgevijld. Dit wordt gedaan door een ervaren pedicure.

De PinPointe Laser behandeling wordt gevolgd door een behandeling met een antischimmelzalf (Terbinafine). Deze zalf moet tweemaal daags om de nagels en tussen de tenen gebruikt worden. Schoenen moeten ook dagelijks worden besproeid met een antimycotische spray.

Na de behandeling doe je propere sokken aan en de sokken dienen op minstens 60°C gewassen te worden.

Samengevat, PinPointe Laser-behandeling is een eenmalige, snelle, veilige en pijnloze methode voor de behandeling van schimmelnagels zonder bijwerkingen voor de patiënt.